Ιστορία Δεκαεφτά χρόνια και συνεχίζουμε

Το οικογενειακό εστιατόριο Pizza Venus, λειτουργεί από το 2005 με κύριο γνώμονα τη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με προσανατολισμό στην υψηλή ποιότητα και την προσαρμογή τους στις γευστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Η ιστορία μας ξεκινά από το πρώτο μας κατάστημα, με κύριο εμπορικό αντικείμενο το delivery των προϊόντων μας. Τρία χρόνια αργότερα η Pizza Venus μεταφέρεται στη σημερινή της τοποθεσία, δίπλα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αίγινας, προφέροντας πλέον μία νέα εστιατορική εμπειρία.

Άνθρωποι Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα της Pizza Venus φροντίζει για εσάς με δημιουργική διάθεση κι ευθύνη. Ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας, στοχεύοντας πάντα στην καλή και ποιοτική εξυπηρέτηση.

chef-pizza-venus-aigina
Η Ιδιοκτήτρια & Σεφ Με πάθος και αγάπη

Η ιδιοκτήτρια και Σεφ, Αναστασία Πατσωνάκη, υποδέχεται και φιλοξενεί τους αγαπητούς πελάτες του εστιατορίου σε μία φιλική ατμόσφαιρα. Σας προτείνει γευστικές συνταγές και σας συστήνει τα νέα μας Ιταλικά πιάτα τα οποία και επιμελείται η ίδια.

«Η φροντίδα, η γεύση και τα φρεσκότατα υλικά που χρησιμοποιούμε, καθιστούν την Pizza Venus συνώνυμη της καλής γεύσης και απόλαυσης.»

Ατμόσφαιρα Απολαύστε τις στιγμές σας

Στο προσφάτως ανακαινισμένο μας κατάστημα, δημιουργήσαμε ένα ζεστό, σπιτικό και χαλαρωτικό χώρο, όπου μπορείτε μαζί με τους φίλους σας να απολαύσετε τις πεντανόστιμες προτάσεις της Pizza Venus. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια και νέα προϊόντα γνήσιας Ιταλικής κουζίνας προσθέτουν στο Menu μας. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε και να σας εξυπηρετήσουμε!

venus-pizza-aegina-dishes-12
Κουζίνα Γευτείτε την!

Τα υλικά μας πάντα φρεσκότατα και προσεκτικά επιλεγμένα, αποτελούν σημείο αναφοράς για την παρασκευή σε όλα τα είδη πίτσας, στα ζυμαρικά και τα ορεκτικά. Τα πάντα παρασκευάζονται μετά την παραγγελία τους και για αυτό μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι το γεύμα ή το δείπνο σας έχει παρασκευαστεί μόλις πριν από λίγη ώρα!